Telefonszám

Focus Trend System Fashion Advertising Agency | Rólunk
21738
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21738,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Rólunk

Kik vagyunk?

A Focus Trend System Fashion Advertising Agency egy teljes körű szolgáltatást nyújtó, integrált marketingkommunikációs PR-, rendezvényszervező ügynökség, amely elsősorban divat- és szépségipari márkákra szakosodott.

Az eredmény?

Magas minőségű, meglepően gyönyörű és dinamikus munka az ügyfeleinknek.

Mitől vagyunk mi mások?

Szenvedélyünk a divat és a szépség. A menedzsment és a kreatív csapat magasan képzett szakemberekből áll, akik intuitív szakmai éleslátással és tapasztalattal rendelkeznek. Megmutatjuk a márkáknak, hogyan tűnhetnek ki, és mitől lehetnek sikeresebbek a piacon. A stratégiai kidolgozástól a kreatív anyagok megjelenéséig munkánkat kiemelkedő minőségű hozzáállás és professzionális szellemiség jellemzi. Célunk, hogy kiválasszuk ügyfeleinknek a leginkább testhezálló kommunikációs formát, és a prémium márkák világába röpítsük mindazokat, akik minket választanak.

Partnereink

Fő célunk, hogy hosszú távú kapcsolatokat építsünk ki ügyfeleinkkel, kövessük és segítsük őket fejlődésük útján. A partnereinkkel való szoros együttműködés során törekszünk arra, hogy igényeiket megismerve hatékonyan segíthessük őket ötleteinkkel.

A csapat

Csapatunk több mint tíz éve dolgozik együtt, kellő tapasztalattal és referenciával rendelkezik a fashion marketing, PR, közösségi média és a rendezvényszervezés területén. Az évtizedes tapasztalatnak és a több száz megbízásnak köszönhetően mára Magyarország egyik legkreatívabb marketing ügynökségévé fejlődtünk.

team_image

Bálint Ildikó

Kreatív Igazgató, Make-Up Artist & Stylist

Bálint Ildikó, a cég kreatív igazgatója

 

A divat- és szépségipari cégek körében elismert szakember. A cégek ügyfeleit mindig lenyűgözi magasan fejlett kreatív érzékével, hiszen professzionális szaktudással rendelkezik, mint stylist és sminkmester. Létrehozott egy olyan kreatív csapatot is, amely évek óta sikeresen működik, és mára divat- és szépségipari cégekre szakosodott kreatív ügynökséggé nőtte ki magát.

team_image

Marinkovits György

Nemzetközi kapcsolatok, Vállalati & kreatív tanácsadó

25 évnyi kreatív és innovatív megközelítés a gazdasági élet számos területéhez 14 országban, 7 elsajátított nyelven gazdagított tapasztalati és kapcsolati tőke. Minden problémához van több ötlete, minden ötlet megvalósításához több megoldása. Imád rendezvényeket szervezni, változatos helyszíneken, varázslatos gasztronómiai és vizuális élményekkel.

team_image

Andráska Krisztián

Fotós

1995 óta dolgozik reklám és divatfotográfusként. Számára minden egyes kampány egy külön műalkotás, amiből szereti kihozni a tökéletes végkifejletet, mivel másoknak talán nem sokat jelentő motívumok is képesek inspirálni. Ihletet mindig az adott helyzetekből és lehetőségekből gyűjt, nem készül előre mi lesz az, amire összpontosít, mert számára a divatfotográfia nem csak egy munka, hanem művészet. Referenciái közé tartoznak olyan kampányok, mint például a L’oreal, Amnesia, Saxoo London, Rouge Avenue.

team_image

Stenczel Tamás

Grafikus

Arculattervezőként, reklámgrafikusként dolgozik és imád alkotni. Több mint tizenkét éve van  már a pályán, és számos kiemelkedő alkotás fűződik a nevéhez. Egy jó, kreatív design megalkotásához neki szüksége van szabad alkotói légkörre. Számára nem létezik lehetetlen!

team_image

Török Andrea

Grafikus

Tervezőszerkesztőként, grafikusként dolgozik 15 éve a nyomtatott sajtó világában. Munkáit modern tipográfiai tervezés jellemzi, ötleteivel maximálisan alkalmazkodik a megrendelők ízlésvilágához. Fő profilja a Fine Art albumok és kisebb reklámanyagok, valamint prospektusok tervezése. Kivitelezésüket megbízható, gyors és korrekt nyomdai kapcsolatai segítségével a legjobb minőségben bocsájtja a megrendelők rendelkezésére.

team_image

Gálosi Dóra

Social Media szakember

team_image

Tóth Hajnalka

Kommunikációs szakember, Szövegíró

Televíziós szakemberként dolgozik 17 éve, de az online és print médiában is szerzett szerkesztői tapasztalatokat. Írásait kreatív nyelvezet és kifinomult stílus jellemzi, amelyet a megrendelő igényeire és profiljára szab. A frappáns szlogenektől a hosszabb lélegzetvételű írásokon át a professzionális filmekig mindenben a partnerek rendelkezésére áll, ezzel erősítve a Focus Trend System kreatív csapatát.

team_image

Kovács Zoltán

Webfejlesztő

A kreatív csapat digitális művésze, révész aki a megálmodott vizuális megoldásokat és megjelenéseket nullák és egyesek világába transzponálja. Precizitás, tökéletességre törekvés, innovativitás, csapatmunka, határidők szigorú betartása jellemzik, online világunk és ügyfeleink megelégedettségére.