Telefonszám

Rólunk - Focus Trend System Fashion Advertising Agency
21738
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21738,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Rólunk

Kik vagyunk, mi a célunk?

A Focus Trend System Fashion Advertising Agency egy teljes körű szolgáltatást nyújtó, integrált marketingkommunikációs PR-, rendezvényszervező ügynökség, amely elsősorban divat- és szépségipari márkákra szakosodott. Kérhetsz tőlünk bármit, nem létezik lehetetlen számunkra, hiszen csapatunkat a legkülönbözőbb ötletekkel rendelkező, kreatív és profi szakemberek alkotják. Célunk mindig az, hogy a megrendelőnk elégedett legyen, és együtt lenyűgöző, újító dolgokat hozzunk létre, amik elősegítik a márkád fejlődését.

Milyen lesz az eredmény?

Magas minőségű, meglepően gyönyörű és dinamikus munka az ügyfeleinknek, amik kiemelik a márkád erősségeit. Biztosak vagyunk benne, hogy a közös munka gyümölcsét jó lesz nézni, kézbe fogni, olvasni, megtapasztalni, átélni.

Mitől vagyunk mi mások?

Szenvedélyünk a divat és a szépség. A menedzsment és a kreatív csapat magasan képzett szakemberekből áll, akiknek egyetlen célja, hogy a velünk dolgozó márkákat minél sikeresebbé tegyék. Igény szerint a márkával vagyunk egészan a stratégia kidolgozásától addig amíg az eredmény lenyűgözi a közönséget. Kiválasztjuk ügyfeleinknek a leginkább testhezálló kommunikációs formát, hogy a prémium márkák világába röpítsük mindazokat, akik minket választanak. A lényeg, hogy megtaláljuk az egyedi márkaképet, amivel kitűnhet, és emlékezetes lehet a vállalkozás.

Mire számíthatsz, mint a partnerünk?

Fő célunk, hogy hosszú távú kapcsolatokat építsünk ki ügyfeleinkkel, kövessük és segítsük őket fejlődésük útján. A partnereinkkel való szoros együttműködés során törekszünk arra, hogy igényeiket megismerve hatékonyan segíthessük őket ötleteinkkel, a végeredménynek pedig mindig együtt örülhessünk.

A történetünk

Jó pár évvel ezelőtt volt már, mikor Bálint Ildikó, cégünk alapítója felismerte, hogy Magyarországon nincsen olyan kreatív ügynökség, akik kifejezetten a divat- és szépségiparral foglalkoznak. Nagy szükség volt rá, hiszen ezekhez a területekkel különös érzékenységgel kell foglalkozni, hogy az eredmény még különlegesebb legyen. Így hát elkezdte maga köré szervezni a csapatot, hogy Magyarországon is legyen egy ügynökség, akik minőségileg foglalkoznak a divattal.

A csapat

Csapatunk több mint tíz éve dolgozik együtt, kellő tapasztalattal és referenciával rendelkezik a fashion marketing, PR, közösségi média és a rendezvényszervezés területén. Az évtizedes tapasztalatnak és a több száz megbízásnak köszönhetően mára Magyarország egyik legkreatívabb és legösszetartóbb marketing ügynökségévé fejlődtünk.

team_image

Bálint Ildikó

Kreatív Igazgató, Make-Up Artist & Stylist

Bálint Ildikó, a cég kreatív igazgatója

 

A divat- és szépségipari cégek körében elismert szakember. A cégek ügyfeleit mindig lenyűgözi magasan fejlett kreatív érzékével, hiszen professzionális szaktudással rendelkezik, mint stylist és sminkmester. Létrehozott egy olyan kreatív csapatot is, amely évek óta sikeresen működik, és mára divat- és szépségipari cégekre szakosodott kreatív ügynökséggé nőtte ki magát.

team_image

Marinkovits György

Nemzetközi kapcsolatok, Vállalati & kreatív tanácsadó

25 évnyi kreatív és innovatív megközelítés a gazdasági élet számos területéhez 14 országban, 7 elsajátított nyelven gazdagított tapasztalati és kapcsolati tőke. Minden problémához van több ötlete, minden ötlet megvalósításához több megoldása. Imád rendezvényeket szervezni, változatos helyszíneken, varázslatos gasztronómiai és vizuális élményekkel.

team_image

Andráska Krisztián

Fotós

1995 óta dolgozik reklám és divatfotográfusként. Számára minden egyes kampány egy külön műalkotás, amiből szereti kihozni a tökéletes végkifejletet, mivel másoknak talán nem sokat jelentő motívumok is képesek inspirálni. Ihletet mindig az adott helyzetekből és lehetőségekből gyűjt, nem készül előre mi lesz az, amire összpontosít, mert számára a divatfotográfia nem csak egy munka, hanem művészet. Referenciái közé tartoznak olyan kampányok, mint például a L’oreal, Amnesia, Saxoo London, Rouge Avenue.

team_image

Stenczel Tamás

Grafikus

Arculattervezőként, reklámgrafikusként dolgozik és imád alkotni. Több mint tizenkét éve van már a pályán, és számos kiemelkedő alkotás fűződik a nevéhez. Egy jó, kreatív design megalkotásához neki szüksége van szabad alkotói légkörre. Számára nem létezik lehetetlen!

team_image

Török Andrea

Grafikus

Tervezőszerkesztőként, grafikusként dolgozik 15 éve a nyomtatott sajtó világában. Munkáit modern tipográfiai tervezés jellemzi, ötleteivel maximálisan alkalmazkodik a megrendelők ízlésvilágához. Fő profilja a Fine Art albumok és kisebb reklámanyagok, valamint prospektusok tervezése. Kivitelezésüket megbízható, gyors és korrekt nyomdai kapcsolatai segítségével a legjobb minőségben bocsájtja a megrendelők rendelkezésére.

team_image

Gálosi Dóra

Social Media szakember, szövegíró

A social media minden területe érdekli, és folyamatosan próbálja megérteni ezt a napról-napra változó világot. Ehhez folyamatos tájékozódásra van szüksége, hiszen mindig napra késznek kell lennie, hogy a legjobbat nyújthassa. Minden ügyfél számára a lehető legnagyobb személyre szabottságra, és a social media lehetőségeinek a termékhez, szolgáltatáshoz legjobban igazodó kreatív kampányra törekszik.

team_image

Tóth Hajnalka

Kommunikációs szakember, Szövegíró

Televíziós szakemberként dolgozik 17 éve, de az online és print médiában is szerzett szerkesztői tapasztalatokat. Írásait kreatív nyelvezet és kifinomult stílus jellemzi, amelyet a megrendelő igényeire és profiljára szab. A frappáns szlogenektől a hosszabb lélegzetvételű írásokon át a professzionális filmekig mindenben a partnerek rendelkezésére áll, ezzel erősítve a Focus Trend System kreatív csapatát.

team_image

Kovács Zoltán

Webfejlesztő

A kreatív csapat digitális művésze, révész aki a megálmodott vizuális megoldásokat és megjelenéseket nullák és egyesek világába transzponálja. Precizitás, tökéletességre törekvés, innovativitás, csapatmunka, határidők szigorú betartása jellemzik, online világunk és ügyfeleink megelégedettségére.