Telefonszám

Alternatív Valentin napi programok - Focus Trend System
22703
post-template-default,single,single-post,postid-22703,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Alternatív Valentin napi programok

Alternatív Valentin napi programok

Nehéz újat mondani, ha a Valentin napról van szó, de mi azért mégis megpróbálkozunk vele. Ha úgy gondolod a szerelmet nem csak ezen a napon kell ünnepelni (amiben, amúgy teljesen egyetértünk veled), akkor is tudunk egy-két olyan programot ajánlani neked, amik kicsit eltérnek a megszokottól. De persze azt is megértjük, ha ezt a napot, inkább messze az emberektől a takaró alatt szeretnéd tölteni.

Romantikus festmény közösen

Az elmúlt pár hónapban már rengeteg helyen kipróbálhattad a kreativitásodat, hiszen workshoppok százai várják, hogy megnézd van-e tehetséged különböző váratlan tevékenységekhez. Csak Budapesten rengeteg cég foglalkozik azzal, hogy vidám sablonok segítségével festeni tanítsák az arra vállalkozókat. Február 14-én, és 15-én ezt pároddal is megteheted, hiszen az Alkotásutca műhelye mindkét este páros foglalkozásokat szervez. Valentin napon szerelemfát alkothattok, egy nappal később pedig szerelmes feliratot a tengerparti homokba rajzolva. Ha elsőre nagy kihívásnak is hangzik, hidd el remekül fogtok majd szórakozni, miközben egymás festőtehetségén kuncogtok. A végeredmény pedig remekül fog mutatni a hálószobátokban.

Forrás: Alkotásutca

Mozizás kicsit másként

Igen, tudjuk a legtöbben Valentin napon úgy is a Szürke ötven árnyalata harmadik részét fogják megnézni. De mi van, ha te kicsit másként csinálod ezt a romantikus film nézést? A budapesti művész mozik valentin nap estéjén premier előtt fogják vetíteni az idei Oscar szezon meglepetés favoritját A víz érintését. Gullermo del Toro új filmje egy igazán furcsa szerelmi történetet mesél el. A hidegháború idején egy titkos katonai létesítménybe dolgozó takarítónő felfedez egy furcsa kísérleti, kétéltű lényt. Innentől már sejthető, hogy miről szól ez a ne mindennapi szerelmes story. Ha elsőnek kicsit rendhagyónak is hangzik, akik már látták azt mondják, minden várakozást felülmúlóan élvezetes történetről van szó. Egy esélyt mindenképpen érdemes neki adni, nem véletlen kapott 8 Oscar-jelölést!

Romantikus vacsi könyvszerelmeseknek

Budapest belvárosában van egy hely, amit minden könyvszerelmes tiszta szívből imádni fog. A KönyvBár & Restaurantban minden héten egy-egy könyv adja az inspirációt a menühöz. A Valentin nap hetére pedig mindig valami igazán romantikus sztorival készülnek. Persze a KönyvBár nem csak ettől különleges. Az egész hely tele van könyvekkel, így amíg a vacsira vártok böngészhetitek együtt a hatalmas könyvespolcokat. Vigyázz, helyet foglalj mindenképpen előre, mert nem csak Valentin napon van tele a hely.

Forrás: varosban.blog.hu

Ha pedig eleged van az egész Valentin napi felhajtásból kuckózz be otthon és nézd meg a kedvenc filmedet. Egy héttel később pedig menj, és csináld végig a program ajánlónkat, hiszen egyiket sem érdemes kihagyni.

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá